tisdag 17 augusti 2010

Hatha Yoga

I sommar har jag upptäckt Hatha Yoga. Jag har haft mycket problem med rygg, fötter och ben de senaste åren. Efter ett yoga-pass går jag en hel dag utan någon smärta i min kropp, det är helt underbart!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du inte regnet kommer när du går hem :)

Jag funderar lite på att prova Hatha yoga. Är det svårt? Behöver man vara smidig? Jag har blivit mycket vigare och smidigare nu men magen är ibland ivägen så om det krävs att man måste vara väldigt smidigt så är det nog inget för mig... än.

Peppkram

Eva sa...

Smalajessica - jag avskydde yoga första gången jag testade, för ett par år sedan. Jag var så stel överallt och det kändes bara fel, fel, fel! Men nu bestämde jag mig för att verkligen ge det en chans, för jag behöver verkligen jobba med rörligheten. Det var en slump att jag testade hatha. Det är en väldigt lugn yoga, som mest fokuserar på rörlighet och det mentala, inte så mycket "power". Det går ganska långsamt och vi brukar få olika alternativ, så jag som är stel kanske inte får ner händerna/hälarna i marken eller kan sträcka ut armarna etc, men då får man alternativ hur man kan göra, så jag tycker det funkar bra. Testa!